Pa Sprīdīša ielu var braukt!

Šodien, 9. oktobrī, transporta satiksmei atvērta Sprīdīša iela pie pirmsskolas izglītības iestādes “Sprīdītis”, taču autobraucējiem nākamās divas nedēļas lūgums braukšanai izmantot tikai asfaltēto ielas daļu, nenobraucot uz šķembām klātās ceļa apmales.

Kopš augusta sākuma Sprīdīša ielas posmā, piebraucamajā ceļā un stāvlaukumā pie pirmsskolas izglītības iestādes notika pārbūves darbi, kurus veica SIA “Ribetons ceļi”. Nu ielas asfaltēšana ir pabeigta un tā ir atvērta satiksmei, taču vēl transporta kustībai nevar izmantot daļu vienas “kabatas” un ceļa apmales, kas klātas ar šķembu segumu.

Lai saglabātu aleju Sprīdīša ielas malās, pēc rekonstrukcijas jaunizbūvētās ielas brauktuves daļa ir tikpat šaura, kāda tā bija līdz šim. Lai transports varētu samainīties, ielas malās ir izveidotas divas “kabatas”, tāpat vienā ielas pusē mašīnas var nobraukt uz šķembām klātās ceļa apmales. Tā kā šai zaļajai un ceļa apmales zonai ir jānožūst, autovadītājiem lūgums šo ielas daļu patlaban braukšanai neizmantot.

Ielas malās, kur kustība aizliegta, ir novilktas norobežojošās lentas. Savukārt, lai transporta līdzekļi samainītos, patlaban var izmantot tikai vienu ielas malā izveidoto “kabatu” – tā ir pietiekami liela, lai tajā varētu iebraukt divas vai trīs automašīnas.

Sprīdīša ielu pilnībā satiksmei plāno atvērt pēc apmēram divām nedēļām.

Lūgums autobraucējiem ievērot ierobežojumus un nesabojāt tikko atjaunoto ceļu!