Aicinājums izmēģināt savas spējas orientēšanās sportā

Ņemot vērā, ka Covid-19 izplatības dēļ ir noteikti ierobežojumi  fiziskām aktivitātēm iekštelpās, iedzīvotāji tiek aicināti izmantot iespēju izmēģināt  savas iemaņas pārgājiena  un orientēšanās distancēs, ko piedāvā biedrība “Ceļojumu un orientēšanās klubs “Silva”  14.11.2020. Kuldīgā.

Biedrība „Ceļojumu un orientēšanās klubs “Silva” sadarbībā ar Kuldīgas novada pašvaldību šā gada 14. novembrī Kuldīgā organizē rogaininga sacensības (orientēšanās izvēles distance ar dažādu kontrolpunktu vērtību noteiktā laika posmā). Distances jāveic pārvietojoties kājām. Sacensībās var piedalīties komandas ar dalībnieku skaitu no 2 līdz 5 cilvēkiem.

Interesenti aicināti līdz 2.11.2020. sūtīt  pieteikumus uz e-pastu zigrida.sprukte@skriveri.lv, tālr. saziņai  un jautājumiem: 28373530.

Novada iedzīvotāju – ģimenes un  komandas dalībnieku dalības maksu pēc pieteikumu saņemšanas un izvērtēšanas (iedzīvotājs deklarēts Skrīveru novadā, mācās A.Upīša Skrīveru vidusskolā, strādā kādā Skrīveru novada pašvaldības iestādē vai uzņēmumā, kura juridiskā adrese ir reģistrēta Skrīveru novadā) apmaksās pašvaldība. Ceļa izdevumi un ēšana gan pašu ziņā.

Bērniem un jauniešiem līdz 18 gadu vecumam par veselības stāvokli un drošību distancēs atbildīgi viņu likumiskie pārstāvji vai treneri. Reģistrāciju sacensībām bērnu un jauniešu līdz 18 gadiem vietā veic viņu likumiskie pārstāvji vai treneri.

Ar sacensību nolikumu un programmu var iepazīties šeit: COK biļetens un Pašvaldību kausa nolikums.

Precizēta informācija par sacensībām tiks dota turpmākajos biļetenos, kas tiks publicēta internetā COK Silva mājas
lapā:  www.coksilva.lv un https://www.facebook.com/brivibasrogain/.