Domes ārkārtas sēdē lemj par telpu iznomāšanu ģimenes ārsta praksei

Vakar, 17. decembrī, notika Skrīveru novada domes ārkārtas sēde, kurā pieņēma lēmumu par nomas līguma noslēgšanu ar SIA “K.Konstantinovas ģimenes ārsta prakse”. Saskaņā ar šo lēmumu jaunajai ģimenes ārsta praksei tiks iznomātas telpas pašvaldībai piederošajā īpašumā Daugavas ielā 88A. Līgumu slēgs uz laiku, kamēr ģimenes ārste sniegs pakalpojumus Skrīveru novada iedzīvotājiem. Tā kā šīm telpām bija saglabājies iepriekš noteiktais izmantošanas mērķis biroja vajadzībām, dome arī lēma par lietošanas veida maiņu telpu grupām ēkā Daugavas ielā 88A atbilstoši faktiskajam izmantošanas mērķim.

Tāpat, ņemot vērā iepriekšējo gadu veiksmīgo sadarbību, lai īstenotu pašvaldības funkcijas izglītības jomā un nodrošinātu Skrīveru novada administratīvajā teritorijā dzīvojošajiem bērniem iespēju iegūt interešu izglītību Aizkraukles novada sporta skolā, dome nolēma noslēgt uz vienu gadu deleģēšanas līgumus ar Aizkraukles novada pašvaldību par pārvaldes uzdevumu deleģēšanu izglītības un sporta jomā: veikt pašvaldības izglītības pārvaldes iestādes funkcijas un veikt pašvaldības sporta skolas funkcijas.

Savukārt, lai nodrošinātu reģiona galvenās bibliotēkas funkciju veikšanu Skrīveru novadā, tika pieņemts lēmums turpināt sadarbību ar Aizkraukles pilsētas bibliotēku, šim mērķim 2021. gadā paredzot  336 eiro. Deputāti par visiem lēmumiem balsoja vienbalsīgi.