Orientēšanās Ziemassvētku noskaņās

Skrīveru novadā tapis  orientēšanās poligons ar 20 kontrolpunktiem. Organizatori  piedāvā iziet (izskriet) Ziemassvētku dabas takas  orientēšanās poligonā ar  QR kodiem bez maksas.

Laika posmā no 2020. gada 20. decembra līdz 2021. gada 11. janvārim, iepriekš reģistrējoties, ikviens var baudīt aktīvu atpūtu dabā gan kopā ar ģimeni, gan individuāli: staigājot, nūjojot, skrienot vai braucot ar velosipēdu un piedalīties balvu loterijā.

Dalībniekiem:

  • jāveic reģistrācija līdz iepriekšējās dienas pulksten 21:00,  aizpildot reģistrācijas veidlapu tiešsaistē;
  • savā mobilajā ierīcē jālejupjāielādē  aplikācija Qrenteerings un jāreģistrējas tajā;
  • jāsaņem karte (uz komandu viena karte) vai jāizmanto lejupielādēta karte;
  • jāiziet distance un  jāatzīmējas visos kontrolpunktos ar QR kodu;
  • jāiesūta rezultāts mobilajā aplikācijā Qrenteerings.

Visi dalībnieki, kuri veikuši visas minētās darbības piedalās loterijā.

Atzīmēšanās kontrolpunktos notiek  mobilajā aplikācijā Qrenteerings, to var bez maksas lejupielādēt no Google Play vai App Store. Pirms došanās trasē neaizmirstiet uzlādēt savu mobilo ierīci!

Kontrolpunktu atrašanās vietās izvietotas QR kodu plāksnītes, kurās rezultātus iespējams fiksēt ar Qrenteerings mobilo aplikāciju. Pēc distances veikšanas, kad ir nosūtīti rezultāti, atbilstošā saitē varēs redzēt rezultātu un izieto distanci.

Dalībnieki kartes saņem pēc pieteikšanās veidlapas aizpildīšanas (tel.29502773). Dalībnieku skaits ir limitēts līdz 200 dalībniekiem.

Karti var lejupielādēt šeit.