Nāciet sportot!
NŪJOTĀJI katrā treniņā veic vairāku kilometru garu distanci

Turpinās projekta “Vietējās sabiedrības veselības veicināšana un slimību profilakse Skrīveru novadā” aktivitātes – vingrošanas treniņi skolas stadionā un nūjošanas nodarbības. Sportot gribētāji tām var pievienoties arī janvārī un februārī.

Vingrošanas un nūjošanas nodarbības ir bez maksas, tās vada trenere Zigrīda Sprukte.

Vingrošanas nodarbības notiek Andreja Upīša Skrīveru vidusskolas stadionā piektdienās pulksten 20, tās ilgst stundu. Šomēnes vingrotāji var pievienoties nodarbībām 8., 15., 22. un 29. janvārī, nākammēnes vingrošana svaigā gaisā plānota 5., 12., 19. un 26. februārī

Savukārt svētdienās no pulksten 8 līdz  9.30 notiek nūjošanas treniņi. Nūjotājiem jāpulcējas skvērā pie Skrīveru kultūras centra, vienā nodarbībā tiek veikts apmēram 7 līdz 9 kilometru garš maršruts. Nūjošanas treniņi notiks 10., 17., 24. un 31. janvārī, kā arī 7.,14., 21. un 28. februārī.

Tiem, kuri vēlas vingrot vai nūjot, lūgums iepriekš pieteikties pa tālruni 29502773. Katrā treniņā var iesaistīties 10 dalībnieku, neskaitot treneri.

Trenere Zigrīda stāsta, ka lielākoties vingrošanas un nūjošanas treniņos piedalās 6 vai 7 dalībnieki. Sportot regulāri nāk cilvēki, kuri to iesākuši. Tā kā brīvas vietas vēl ir, ikviens interesants aicināts pievienoties sportošanai brīvā dabā.