Skolēniem izsniegs pārtikas pakas

No 1. līdz 5. februārim visi Andreja Upīša Skrīveru vidusskolas 5. līdz 12. klases audzēkņi, kuri kopš janvāra sākuma mācās attālināti, Skrīveru kultūras centrā varēs saņemt pārtikas pakas. Savukārt 1. līdz 4. klases audzēkņiem pārtikas pakas tiks sagatavotas mazliet vēlāk. 

Visiem 7. līdz 9. klases, kā arī 10. līdz 12. klases skolēniem, kuriem piešķirtas brīvpusdienas, patlaban pārtikas pakas sagatavotas par laika periodu no 4. janvāra līdz 7. februārim. Viņiem sagatavotās pakas vērtība ir 35,50 eiro – 1,42 eiro par katru darba dienu.

Savukārt 5. un 6. klases audzēkņi attālināti mācās no 11. janvāra, līdz ar to pārtikas paka viņiem sagatavota par 20 darba dienām, un tās vērtība ir 28,40 eiro.

Skrīveru kultūras centrā pārtikas pakas varēs saņemt piecas dienas: no 1. līdz 5. februārim no pulksten 9 līdz 17. Tās izsniegs pēc sagatavotā saraksta, un pakas varēs saņemt gan paši skolēni, gan viņu vecāki.

Kopā ar pārtikas pakām bērni saņems arī augļus, kurus Andreja Upīša Skrīveru vidusskolas audzēkņiem līdz 9. klasei trīs reizes nedēļā bez maksas nodrošina saistībā ar programmu “Piens un augļi skolai”.

No 25. janvāra attālināti mācās arī 1. līdz 4. klases skolēni, patlaban viņiem uz skolu klātienē nav jāiet līdz 7. februārim. Taču jaunāko klašu skolēniem pārtikas pakas tiks sagatavotas pēc 7. februāra – tad būs zināms, vai attālinātais mācību process tiks pagarināts, līdz ar to arī pakas vērtība varētu mainīties. Tāpat reizē visiem skolēniem pārtikas paku izsniegšanu nolemts neorganizēt, lai mazinātu drūzmēšanās risku, tās izsniedzot. Par laiku, kad 1. līdz 4. klases skolēni varēs saņemt pakas, informēsim turpmāk.

Pakas sagatavoja SIA “Danis plus”. To izsniegšanu un piegādi organizē Skrīveru novada dome.