Paldies par krokodilu!

Ceturtdienas rītā pārsteigums sagaidīja Skrīveru kultūras centra darbiniekus un apmeklētājus – no rīta netālu no centra ieejas durvīm bija uzradies krokodils. Sniega, taču kā īsts!

Skrīveru kultūras centra vadītāja Baiba Dronka stāsta, ka par sniega krokodilu bijuši ļoti pārsteigti un priecīgi, taču tā autoru tā arī vēl neesot izdevies noskaidrot. Ir aizdomas, ka to darinājuši bērni. Viņi ne vien no sniega izveidojuši garu un iespaidīgu krokodilu, bet to pat nokrāsojuši.

Paldies skrīveriešiem, kuri ik pa laikam parūpējas par pārsteigumu un prieku arī citiem. Nesen liela kaķa skulptūra tika uzcelta šosejas malā Zemkopības institūtā, kā noskaidrojām, tā autore ir Santa Kalēja.

Arī šoreiz ceram, ka krokodila skulptūras autori atsauksies, lai varam viņu darbiņu iekļaut sniega skulptūru parādē, kurai fotogrāfijas var iesūtīt līdz 10. februārim. Un kas zina, varbūt arī saņemt nelielu balvu.

Paldies krokodila autoram (vai autoriem) par sagādāto prieku un pārsteigumu! Lūdzam atsaukties!

Ikviens skaisto krokodilu var apskatīt, tas aizvien ir otrpus ielai dažus soļus no Skrīveru kultūras centra ieejas durvīm.