Atbalsta ģimenes ārstus

Februāra sēdē Skrīveru novada dome nolēma atbalstīt ģimenes ārstus, piešķirot nomas maksas atvieglojumus. Tāpat tika lemti citi būtiski jautājumi.

 Atbalsta ģimenes ārstes

Lai sniegtu atbalstu ģimenes ārstēm, kuras strādā Skrīveru novadā  un sniedz pakalpojumus skrīveriešiem, dome nolēma abu ģimenes ārstu praksēm samazināt maksu par telpu nomu. Sākot ar šī gada 1. martu ģimenes ārstu praksēm nomas maksa samazināta uz pusi, tagad tā būs  0,36 eiro (bez PVN) par vienu kvadrātmetru, tāpat par 50 procentiem tiks samazināta arī maksa par komunālajiem pakalpojumiem.

Līdz ar to pašvaldība no budžeta līdzekļiem, kas ieplānoti neparedzētiem gadījumiem, segs starpību, kas veidojas starp 2005. gadā ģimenes ārstu praksēm apstiprināto un tagad noteikto nomas maksu, kā arī apmaksās pusi SIA “Skrīveru saimnieks” sniegto komunālo pakalpojumu maksas.

“Rasas” turpinās medīt

Skrīveru novada dome nolēma pagarināt uz vienu gadu medību tiesību nomas līgumu ar medību iecirkni “Rasas”, medībām iznomājot pašvaldībai piederošo zemes vienību “Veckļaviņa mežs”. Īpašuma platība ir 9,7 hektāri, nomas maksa noteikta 0,28 eiro (bez PVN) par vienu hektāru gadā.

 Izvēlēsies projektētāju

 Izveidota iepirkuma komisija, kas veiks iepirkumu tehniskā apsekošanas atzinuma, būvniecības dokumentācijas izstrādei un autoruzraudzībai Andreja Upīša Skrīveru vidusskolas mājturības un tehnoloģiju kabineta pārbūvei. Komisiju vadīs Skrīveru novada domes izpilddirektors Uldis Riekstiņš, tajā darbosies domes finanšu speciāliste Liene Paukšte-Uzula, Andreja Upīša Skrīveru vidusskolas direktors Aldis Rakstiņš un direktora vietniece izglītības jomā Liene Sakne.

Sociālajam dienestam nodos dzīvokli        

Lai nodrošinātu sociālo pakalpojumu sniegšanas iespējas un nepieciešamības gadījumos varētu iedzīvotājiem piedāvāt pagaidu dzīvojamo platību, Skrīveru novada dome nolēma sociālā dienesta lietošanā un atbildībā nodot pašvaldības dzīvokli “Labrenči”–4.

Meklēs jaunu bibliotēkas vadītāju

Skrīveru novada dome no 16. aprīļa izbeigs darba tiesiskās attiecības ar Andreja Upīša Skrīveru bibliotēkas vadītāju Karmenu Ulpi, kura dosies pelnītā atpūtā. Dome izsludinās pieteikšanos bibliotēkas vadītājas vakantajam amatam, tas būs apvienots ar darbu Valsts un pašvaldības vienotajā klientu apkalpošanas centrā.