Pagarināts pieteikumu iesniegšanas termiņš “Danču mājas” pārbūvei

Saistībā ar grozījumiem būvdarbu tāmē, Skrīveru novada dome pagarinājusi pieteikumu iesniegšanas termiņu izsludinātajam iepirkumam ēkas Daugavas ielā 85A pārbūvei. Būvnieki šo darbu veikšanai var pieteikties līdz 25. martam.

Skrīveru novada domes izpilddirektors Uldis Riekstiņš informē, ka iepirkuma dokumentos – ēkas pārbūves tāmē – bija nepieciešams veikt izmaiņas, līdz ar to tika pagarināts piedāvājumu iesniegšanas termiņš. Sākotnēji bija paredzēts, ka piedāvājumus varēs iesniegt līdz 17. martam, bet tagad būvnieki šo darbu veikšanai var pieteikties līdz 25. marta pulksten 12.00.

Ēkā Daugavas ielā 85A, kas tiek dēvēta par “Danču māju”, plānots izveidot daudzfunkcionālo sociālo pakalpojumu centru. Māju paredzēts pilnībā atjaunot, no vecās būves saglabājot tikai konstrukcijas, pamatus un sarkano ķieģeļu apšuvumu ēkas fasādē.

Daudzfunkcionālā sociālo pakalpojuma centra izveidei paredzēts tērēt apmēram 500 tūkstošu eiro, no šīs summas pašvaldības līdzfinansējums būs 100 tūkstoši, bet 400 tūkstošus eiro plānots aizņemties Valsts kasē.

Pēc patreizējiem plāniem daudzfunkcionālā sociālo pakalpojumu centra pārbūves darbus paredzēts pabeigt šī gada nogalē.

Izsludinātā iepirkuma dokumenti un informācija pieejama elektronisko iepirkumu sistēmā Skrīveru novada pašvaldības profilā: https://www.eis.gov.lv/EKEIS/Supplier/Procurement/51281