Pārtikas pakas varēs saņemt tikai vienu dienu

Andreja Upīša Skrīveru vidusskolas 5. līdz 12. klases skolēni 25. martā Skrīveru kultūras centrā varēs saņemt pārtikas pakas, tās sagatavotas par martu.

Pārtikas pakas ceturtdien, 25. martā, varēs saņemt visi 5. līdz 9. klases, kā arī tie 10. līdz 12. klases skolēni, kuriem piešķirtas brīvpusdienas.

Pārtikas pakas sagatavotas par visu martu – par laika periodu no 1. līdz 12. martam un no 22. līdz 31. martam, neiekļaujot skolēnu pavasara brīvlaiku. Līdz ar to pakas vērtība ir 25,56 eiro – 1,42 eiro par katru dienu (kopā 18 darba dienas).

Skrīveru kultūras centrā pārtikas pakas šoreiz varēs saņemt tikai vienu dienu – ceturtdien, 25. martā, no pulksten 12.00 līdz 21.00. Tā kā pakās ir produkti, kurus nevar ilgi uzglabāt, vecākiem tās paņemt šajā dienā.

Pārtikas pakas izsniegs pēc sagatavotā saraksta, tās varēs saņemt gan paši skolēni, gan viņu vecāki.

Savukārt Andreja Upīša Skrīveru vidusskolas 1. līdz 4. klašu audzēkņi, kuri jau 1. martā atsāka mācības klātienē, nav saņēmuši pārtikas pakas par vienu nedēļu – par laika posmu no 22. līdz 26. februārim. Plānots, ka drīzumā tās tiks sagatavotas, jaunāko klašu skolēni tās saņems skolā.