Izdota jauna Vidusdaugavas tūrisma objektu karte

Sadarbojoties apkārtējo novadu – Skrīveru, Aizkraukles, Jaunjelgavas, Kokneses un Pļaviņu – tūrisma jomas speciālistiem, tapis jaunais Vidusdaugavas tūrisma objektu buklets– karte, kurā apkopota informācija par apskates objektiem šajos novados. Tajā ir īsa informācija arī par 20 tūristu iecienītām un jaunām apskates vietām Skrīveros.

Skrīveru tūrisma informācijas punkta vadītāja Daina Vancāne-Viļuma informē, ka jaunais Vidusdaugavas tūrisma buklets ir saņemts, tas ikvienam interesentam ir pieejams lielākajos Skrīveru novada uzņēmumos, kuri ārkārtējās situācijas laikā strādā klātienē, kā arī Skrīveru kultūras centrā.

Šogad bukletā iekļautais informatīvais materiāls ir papildināts arī ar novados otrpus Daugavai kas pēc novadu reformas būs jaunajā Aizkraukles novadā, apskatāmajiem tūrisma objektiem. Vienuviet apkopota īsa informācija par skaistākajām vietām Skrīveros, Aizkrauklē, Jaunjelgavā, Koknesē un Pļaviņās. “Skaisti maršruti, kurus vēlams apceļot, bet neaizmirstiet, ka Skrīveri ir visskaistākie!” piebilst Daina Vancāne-Viļuma.

Jaunajā bukletā ir informācija par 20 apskates objektiem Skrīveros – skaistiem, izciliem un īpašiem. Ar savu stāstu un vēsturi. Starp citu, ja vēlaties tos iepazīt gida pavadībā, Skrīveru novada tūrisma jomas profesionāle un gide Daina Vancāne-Viļuma ir jūsu rīcībā! Viņa jau marta sākumā atklāja tūrisma sezonu, Skrīveros vadot ekskursiju kādai ģimenei, kuras vīrieši savām dāmām šādu dāvanu bija sarūpējuši Sieviešu dienā.

Jaunais Vidusdaugavas tūrisma buklets ir izdots trīs valodās: latviešu, krievu un angļu.

Tūrisma buklets pieejams šeit: https://visit.skriveri.lv/wp-content/uploads/sites/2/2021/01/WWW_Vidusdaugava_LAT-2-1.pdf