Pār Braslu ved jauns tiltiņš
Olaines ūdenstūrisma kluba vīri ierīko jauno tiltiņu pār Braslu.

Satekās ierīkots jauns tiltiņš pār Braslas upi– to sestdien, 10. aprīlī, paveica Olaines ūdenstūrisma kluba dalībnieki, kuri ik gadu Skrīveros rīko sacensības, bet šopavasar sarīkoja talku.

Skrīveru novada domes priekšsēdētājs Andris Zālītis stāsta, ka Olaines ūdenstūrisma kluba dalībnieki vēlējās dot savu artavu iecienītās vietas, kurā ik gadu tiek rīkotas laivošanas sezonas atklāšanas sacensības, sakārtošanā, tāpēc pieteicās paveikt labu darbu, čakli pastrādājot Satekās.

JAUNAIS tiltiņš pār upi.

Skrīveru novada domes vides attīstības un saimnieciskās nodaļas darbinieki sagādāja darbam nepieciešamos kokmateriālus un citas lietas, lai entuziasti varētu darboties un atjaunot tiltiņu. Līdzšinējais tilts pār Braslas upi bija diezgan sliktā situācijā, tas savu laiku jau nokalpojis.

Olaines ūdenstūrisma kluba dalībnieki kopā ar kluba vadītāju Borisu Koolu demontēja veco un ierīkoja jaunu tiltu – tam pamatā liktas izturīgas koka sijas, bet tiltiņš būvēts no dēļiem, kā tas bija līdz šim.

Paldies vīriem par darbu! Savukārt skrīverieši un novada viesi nu var novērtēt jauno tiltiņu pār Braslu Satekās – unikālā vietā, kur satek divas upes Maizīte un Brasla.