Foto orientēšanās ekspedīcija Skrīveros

No 29. aprīļa līdz 23. maijam ikvienam interesantam ir iespēja doties foto orientēšanās ekspedīcijā pa Skrīveriem, atrodot fotogrāfijās norādītās vietas dabā. Tiem, kuri to paveiks, ir iespēja laimēt arī balvas.

 Skrīveru kultūras centra tūrisma un sporta darba organizatore Zigrīda Sprukte informē: foto orientēšanās pasākums Skrīveros notiek saistībā ar Olimpisko mēnesi, kas norisinās visā Latvijā. Orientēšanās aktivitātē var piedalīties ikviens jebkura vecuma interesents, kurš vēlas lieliski un sportiski pavadīt laiku. Pasākumā nav dalības maksas un nav jāpiesakās iepriekš.

Tātad, kas jādara foto orientēšanās dalībniekiem?

  • Lejupielādēt karti un izdrukāt uzdevumu lapu, kas pieejama mājaslapā skriveri.lv. Tāpat no 29. aprīļa, iepriekš sazinoties ar Zigrīdu pa tālruni 29502773, uzdevumu lapas varat saņemt savā e-pasta vai papīra formātā.
  • Kartē ir redzams maršruts un aptuvenā objektu atrašanās vieta. Kopā maršrutā iekļauti 20 objektu fotogrāfijas, kas kartē atzīmētas ar numuriem jauktā secībā.
  • Sev vēlamā laikā un secībā dodieties tos meklēt!
  • Uzdevumu lapā aplītī jāatzīmē atrastā objekta numurs. Pie dažiem jāveic tikai atbildes ieraksts, bet pie dažiem objektiem būs papildus norāde nofotografēties uz tā fona.
  • Aizpildīto uzdevumu lapu ar fotogrāfijām līdz 23. maijam (pulksten 21.00) iesūtīt e-pastā: zigrida.sprukte@skriveri.lv vai WhatsApp  aplikācijā, tālr. 29502773.

Iesūtot atbildes un foto, lūdzu norādīt dalībnieka vārdu, uzvārdu, vecumu, kontakttālruni.

Dalībnieki foto orientēšanās maršrutu var sākt un pabeigt, kad vēlas, bez laika ierobežojuma, galvenais ir vērība un pareizas atbildes uzdevumu lapās. Taču aktivitāti var veikt arī sava prieka pēc, neiesūtot rezultātus.

Sportiskās aktivitātes dalībniekiem ir iespēja tikt pie balvām – no precīzāk aizpildītajām uzdevumu lapām tiks izlozēti 20 dalībnieki, kuri saņems veicināšanas balvas.

Rezultātu apkopojums no 1. jūnija būs  pieejams pašvaldības mājas lapā: www.skriveri.lv un Facebook kontā.

Foto orientēšanās maršruta karte: https://www.skriveri.lv/wp-content/uploads/2021/04/foto-karte.jpg

Uzdevumu lapas:https://www.skriveri.lv/wp-content/uploads/2021/04/uzdevumu.lapas_.pdf

Pasākuma nolikums: https://www.skriveri.lv/wp-content/uploads/2021/04/Nolikums-Foto-Orientēsanās-Palidzi-Olimpietim-1.docx