Skrīverieši piedalās nūjošanas stafetē
SASAUKŠANĀS pār Daugavu ar Jaunjelgavas puses nūjotājiem kuģīša piestātnē pie Klidziņas.

Pasaules nūjošanas dienas virtuālajā stafetē piedalījās arī  Skrīveru nūjotāji, dodoties pārgājienā pa Skrīveriem un pāri Daugavai sasaucoties ar Jaunjelgavas nūjotājiem.

Arī apstākļos, kad ierobežota pasākumu norise, Latvijas Tautas sporta asociācija piedāvāja veidu, kā 15. un 16. maijā nosvinēt Pasaules nūjošanas svētkus – piedaloties nūjošanas vai staigāšanas virtuālajā stafetē. Pasākumā bija iecerēts nūjot 36 stundu garumā, virtuāli nododot stafeti viens otram visā Latvijas teritorijā.

Arī Skrīveru nūjotāji treneres Zigrīdas Spruktes vadībā pieteicās šim pasākumam, iepriekš reģistrējoties un sestdien, 15. maijā, dodoties pārgājienā pa Skrīveriem.

“Lai gan nūjotāju pulciņš nebija liels, diena pavadīta lieliski!” atzīst Zigrīda Sprukte. Skrīveru nūjotāji no Skrīveru kultūras centra devās līdz kuģīša  piestātnei pie Klidziņas, kur sasaucās ar Jaunjelgavas nūjotājiem, tad veica ceļu līdz Aizkraukles pilskalnam un atgriezās Skrīveru centrā. Nūjojot skrīverieši nosūtīja arī ekrānšāviņu no sporta lietotnes, kas kalpos kā apliecinājums, ka viņi piedalījušies nūjošanas stafetē.

Šajā dienā Skrīveru nūjotāji vienā stundā un 51 minūtē veica 10,48 kilometrus.

Pasākuma norises mirkļi galerijā: https://www.skriveri.lv/gallery-list/skriveriesi-piedalas-nujosanas-stafete/