Skrīverieši piedalās Vislatvijas vingrošanā
VINGROŠANĀ piedalās arī Skrīveru novada pašvaldības komanda.

Šodien, 21. maijā, ar kopīgu vingrošanu noslēdzas Olimpiskais mēnesis. Visā Latvijā šodien vingro vairāk nekā 100 tūkstoši dalībnieku 102 pašvaldībās, un Vislatvijas rīta vingrošanai pievienojās arī Skrīveru novada pašvaldības darbinieki kopā ar treneri Zigrīdu Sprukti.

Ar kopējo Vislatvijas vingrošanu šodien noslēdzas Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) organizētais Olimpiskais mēnesis, kas šogad sākās LOK dzimšanas dienā – 23. aprīlī, sporta un veselību veicinošas aktivitātes izvēršot mēneša garumā.

Vienlaicīgi visās norises vietās rīta vingrošana sākās pulksten 10, bet citur vingros vēlāk, tāpat visu dienu notiks dažādas sportiskas un radošas aktivitātes.

Šorīt jau rīta agrumā Skrīveru novada pašvaldības darbiniekus uz vingrošanu aicināja tūrisma un sporta darba organizatore Zigrīda Sprukte. Pagalmā pie Skrīveru novada domes treneres vadībā vingroja domes izpilddirektors Uldis Riekstiņš un domes sportiskās meitenes.

Zigrīda Sprukte stāsta, ka šodien vingro arī Skrīveru novada pirmsskolas izglītības iestādēs “Sprīdītis” un “Saulēni”, tāpat vingros arī sociālās aprūpes centra “Ziedugravas” kolektīvs un klienti.

Daži sportiski mirkļi galerijā: https://www.skriveri.lv/gallery-list/skriveriesi-piedalas-vislatvijas-vingrosana/