Kalna ielā klās otro asfalta kārtu

No 28. maija sāksies frēzētā asfalta otrās kārtas ieklāšanas darbi Kalna ielā un ceļam pie Vecās kapsētas, līdz ar to iedzīvotājiem dažas dienas jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem.

Jau pagājušajā rudenī SIA “STRABAG” uzsāka Vecās kapsētas ceļa, kapsētas stāvlaukuma un Kalna ielas seguma uzlabošanu, tajās ieklājot frēzētā asfalta pirmo kārtu un virsmu noblietējot. Savukārt abu  ceļu sakārtošanas noslēguma darbi tika atlikti uz pavasari – līgumā noteikts, ka ielu sakārtošana jāpabeidz ne vēlāk kā līdz šī gada 30. jūnijam.

Skrīveru novada domes vides pārvaldības speciāliste Liena Valdmane- Girgensone informē, ka piektdien, 28. maijā, Kalna ielā atsāksies darbi – būvnieki tajā klās otro asfalta kārtu, tādējādi izlīdzinot ziemā radušās bedres. Savukārt sestdien otrā asfalta kārta tiks klāta Vecajam kapsētas ceļam, bet pirmdien plānota seguma virsmas apstrāde ar bituma emulsiju.

Līdz ar to 28. un 31. maijā Kalna ielas iedzīvotājiem jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem, kā arī īslaicīgi būs apgrūtināta piekļuve vietās, kurās tobrīd notiks darbi. Tāpat ar satiksmes ierobežojumiem jārēķinās tiem, kuri izmantos ceļu uz Veco kapsētu, tāpēc lūgums iedzīvotājiem 29. un 31. maijā neieplānot kapu apmeklējumu.

Lūgums iedzīvotājiem būt saprotošiem un pacietīgiem, ja nāksies uzgaidīt!