Automašīnas jāliek stāvlaukumā!

Esam  saņēmuši iedzīvotāju iebildes pret tendenci novietot automašīnas izbrauktuvē līdzās ēkai Daugavas ielā 88A, tādējādi traucējot satiksmi citiem. Atgādinām autobraucējiem: izmantojiet automašīnu stāvlaukumu ielas pretējā pusē, tādējādi aiztaupot sarūgtinājumu citiem!

Iedzīvotāji raksta: “Tikai dažus soļus tālāk, ielas pretējā pusē, ir jaunā automašīnu stāvvieta, kur ērti novietot automašīnas, taču autobraucēji aizvien tās turpina novietot ceļa vidū pie ārstu prakses ēkas, aizsprostojot izbraukšanu no ēkas iekšpagalma. Turklāt ēkā Daugavas ielā 88A cilvēki iet ne tikai pie ārsta pēc kādas zīmes vai receptes, bet arī pie zobārsta, friziera, un tās nav tikai piecas minūtes, kuras mašīna paliek uz ceļa. Savukārt iedzīvotājiem, kuriem dažkārt jāsteidzas, bet nevar izbraukt no mājas pagalma, jārēķinās arī ar to, ka tiks saskrāpēta mašīna, jo kāds ir aizšķērsojis brauktuvi. Tas ir sāpīgi un tracinoši.”

Lūdzam autobraucējus aizdomāties par šo problēmu, rīkoties atbildīgi un cienīt citus cilvēkus! Automašīnu novietošana noteikti būs ērtāka un drošāka, ja izmantosiet jauno stāvlaukumu Daugavas ielā 85A, līdzās Skrīveru Mūzikas un mākslas skolai.

Savukārt Skrīveru novada dome apsver iespēju risināt jautājumu par iebraukšanas un stāvēšanas ierobežojumu zīmes novietošanu ielā līdzās ēkai, kurā atrodas ārstniecības un citu pakalpojumu sniegšanas iestādes.