Pagalma svētkos veidos skrūvju cilvēciņus un sapņos

Skrīveru baptistu draudzes nama pagalmā 2. augustā notiks pagalma svētki – ikvasaras radošās darbnīcas, kurās šoreiz liels un mazs varēs uzmeistarot skrūvju cilvēciņu, krūzi no bundžām, pūcīti vai vienkārši pasapņot.

Radošās darbnīcas Skrīveru baptistu draudzes pagalmā notiek jau vairākus gadus, to rīkošana kļuvusi par tradīciju, kas ik gadu pulcē daudz interesentu. Idejas autore un realizētāja ir skrīveriete Līga Ondzule.

Līga stāsta, ka šoreiz, ievērojot šī brīža ierobežojumus, radošās darbnīcas notiks pagalmā uzslietās teltīs. Ikvienam interesentam – bērniem, ģimenēm – būs iespēja uzmeistarot skrūvju cilvēciņu, krūzīti no bundžas, pūcīti, tāpat būs iespēja sportot, “lidot kosmosā”, eksperimentēt un sapņot. Kā parasti, darba noslēgumā paredzēta arī našķošanās.

Šo pasākumu ik gadu atbalsta arī pašvaldība un privātuzņēmēji, līdz ar to visas nodarbības ir bez maksas. Nodarbības vada brīvprātīgie palīgi, bet ar iestāžu un uzņēmēju atbalstu tiek sarūpēti materiāli radošajām darbnīcām un cienasts.

Pagalma svētki  Skrīveru baptistu draudzes nama pagalmā Daugavas 134B sāksies 2. augustā pulksten 13.00. Atnāciet, būs interesanti!