Pateicoties ziedotājiem, LKIF var turpināt savu darbību kopienu centru un reģionu attīstības veicināšanā. Šoreiz uzsvars tiek likts uz kopienu centru darba ilgtspējas nodrošināšanu un atbalstu sociālās uzņēmējdarbības iniciatīvām.

Programmas  mērķis ir atbalstīt nevalstiskās organizācijas – kopienu centrus Latvijas reģionos, kuru darbības mērķis ir vietējo iedzīvotāju dzīves kvalitātes uzlabošana, kas īsteno dažādas iniciatīvas sociālā atbalsta vai pakalpojumu, veselības veicināšanas un izglītības jomā.

Programmas „Plaukstošu kopienu attīstībai” ietvaros finansējumu var saņemt:

  • jaunu pakalpojumu iedzīvotājiem ieviešanai;
  • sociālās uzņēmējdarbības uzsākšanai;
  • kopienas centra telpu sakārtošanai,
  • mēbeļu un aprīkojuma iegādei,
  • pasākumiem iedzīvotāju izglītības, veselības, un nodarbinātības veicināšanai.

Maksimālais LKIF piešķīruma apjoms vienam projektam – 2560 EUR (viena projekta budžets 2846 EUR). Biedrība nodrošina vismaz 10% līdzfinansējumu (no kura, vēlams, 50 % ir pašvaldības līdzekļi).

Projektu pieteikumus var iesniegt līdz š.g. 29. augustam, 16.00 slēgtā aploksnē personīgi LKIF telpās Kr.Valdemāra ielā 149-507.kab. Rīga, LV-1013. vai sūtīt pa pastu (pasta zīmogs 2014. gada 29. augusts), ar norādi Programmai „Plaukstošu kopienu attīstībai“.

Plašāk par nosacījumiem, kas jāievēro, iesniedzot un īstenojot projektu LKIF programmā „Plaukstošu kopienu attīstībai”, lasiet vadlīnijās projektu pieteicējiem!

Jautājumus par projektu pieteikumu sagatavošanu var:

nosūtīt pa e-pastu:elita.uzulena@iniciativa.lv,  zvanīt uz tālruni: 26558082