Informējam, ka Veselības inspekcija ir izstrādājusi aptauju par Veselības inspekcijas e-pakalpojumiem. Aptauja izstrādāta ar mērķi, noskaidrot sabiedrības viedokli par Veselības inspekcijas piedāvātajiem e-pakalpojumiem, kā arī to lietošanu.

Aicinām arī Jūs aizpildīt aptaujas anketu! Aptaujas aizpildīšana aizņems ne vairāk kā 5 minūtes, un tā ir anonīma. Jūsu viedoklis mums ir svarīgs, jo tas palīdzes pilnveidot Veselības inspekcijas e-pakalpojumus!

Vairāk informācijas par aptauju skatīt šeit: http://vi.gov.lv/lv/sakums/noverte-vi-epakalpojumus .

Papildu informācija:
Ir sagatavoti un aktualizēti informatīvie bukleti par Veselības inspekcijas e-pakalpojumiem, ko aicinām Jūs izmantot komunikācijā ar iedzīvotājiem un vietējiem uzņēmējiem un iestāžu pārstāvjiem, kuriem ir saistoša Veselības inspekcijas darbība:

1. Aktualizētu bukletu par astoņiem Veselības inspekcijas e-pakalpojumiem – pieciem e-pakalpojumiem portālā www.latvija.lv un trim informatīvajiem e-pakalpojumiem Veselības inspekcijas mājaslapā www.vi.gov.lv;

2. Jaunu bukletu par Veselības inspekcijas mājaslapā www.vi.gov.lv pieejamo e-pakalpojumu – skaidrojumi un noderīga informācija par normatīvo aktu prasību izpildi veselības aprūpes iestādēm.