Latvijas Tautas sporta asociācija un Skrīveru novada pašvaldība aicina piedalīties “Skrīveru 4.nūjošanas festivālā”, kura ietvaros risināsies Latvijas Nūjošanas Kausa sestais jeb noslēdzošais posms, kas notiks 15.novembrī, plkst. 12.00 Skrīveru dendroloģiskajā parkā.

Aicināts piedalīties ikviens interesents, kas vēlas pavadīt aktīvu dienu un uzlabot savu veselību!  

Nūjošanas distance tapat kā visos posmos būs 10 km. Pasākumā būs iespējams arī apgūt nūjošanas tehniku un veikt 5 km distanci bez laika kontroles. Tā kā šis būs šī gada noslēdzošais posms, tad pēc distances veikšanas tiks apbalvoti uzvarētāji kopvērtējumā, balvas saņems arī visu sešu posmu dalībnieki.

 

Programma:

10.30 – 11.30 reģistrācija un numuru saņemšana

12.00 starts 10 km distancei

12.10 Nūjošanas tehnikas apmācība, pārgajens 5 km bez laikas kontroles

14.30 loterija visiem dalībniekiem

15.00 apbalvošana

 

Dalība festivālā un kausā ir bez maksas!

Latvijas Nūjošanas Kauss tiek organizēts, lai popularizētu nūjošanas aktivitāti fiziskās un garīgās veselības saglabāšanai un uzlabošanai, kā arī panākumu gūšanai sporta sacensībās. Pateicoties nūjošanas pasākumiem, nūjošanas popularitāte Latvijā arvien aug, nūjotāju skaits ir jau ap 30 000.

Skrīveru 4.nūjošanas festivālu un Latvijas Nūjošanas kausu organizē Skrīveru novada dome un Latvijas Tautas sporta asociācija. Atbalsta “LDz Apsardze”, Latvijas Sporta federāciju padome, Latvijas valsts meži.

 

Pieteikšanās un papildus informācija www.sportsvisiem.lv.

 

Papildus informācija:

Zigrīda Sprukte

Skrīveru novada pašvaldības

sporta darba organizatore

zigrida.sprukte@skriveri.lv

T. 28373530

un

Gaļina Gorbatenkova

Latvijas Tautas sporta asociācijas

ģenerālsekretāre

www.sportsvisiem.lv

ltsa@riga.lv

T. 29412801