Noslēdzies otrais posms atklātajā novusa turnīrā skolniekiem un pieaugušajiem, lai cīnītos par Skrīveru novada ceļojošo kausu. Šoreiz liela atsaucība gan no skrīveriešiem (kolnieku grupā), gan no blakus novadiem – Pļaviņām un Aizkraukles (pieaugušo grupā).

Otrajā posmā katra grupa spēlēja vispirms divās apakšgrupās, bet trīs labākie tikās finālā. Skolnieku grupā pirmo vietu arī šajā posmā ieguva Jorens Glods. Nākamajiem diviem labākajiem spēlētājiem bija ļoti mazs punktu pārsvars: otro vietu izcīnīja Roberts Ozoliņs, trešo – Aleksandrs Balzeris.

Pieaugušo grupā pirmo vietu ieguva pļaviņietis Vladimirs Glods, otro- viens no labākajiem novusistiem Skrīveros Andris Frīdenbergs, trešo – skrīverietis Kazimirs Skangalis. Apsveicam! Un protams, patiess prieks par sportistu atsaucību un azartu turnīra laikā.

Novusa turnīra noslēdzosais – trešais posms – paredzēts 21.decembrī Skrīveru kultūras centrā. Lai pretendētu uz ceļojošo kausu, novusistiem noteikti jāpiedalās vismaz divos posmos. Neizšķirtu rezultātu gadījumā notiks papildus izspēles, lai noteiktu kausa ieguvēju. Šajā posmā arī katras grupas pirmo trīs vietu ieguvēji saņems balvas.

Turpinām treniņos nostiprināt spēļu prasmi un stratēģiju, un veiksmīgu turnīru pirms Ziemassvētkiem!

 

Zigrīda Sprukte