2014. gads Skrīveru dienas aprūpes centrā „Pavasaros” bijis aktīvs un notikumiem piepildīts.

Aprīlī dienas aprūpes centrā veiksmīgi noslēdzās Eiropas Sociālā fonda (ESF)  projekts „Alternatīvu sociālās aprūpes pakalpojumu attīstība Skrīveru novadā”. Projekta īstenošanas gaitā iesāktās aktivitātes turpinām arī pēc ESF finansētā projekta pabeigšanas. Tāpat prieks, ka gada sākumā Nīderlandes fondam KNHM pieteiktais un vasarā īstenotais projekts – vasaras nodarbības bērniem „Man patīk dzīvot Skrīveros!” guva atbalstu, tika novērtēts un uzvarēja, iegūstot naudas balvu.

Dienas aprūpes centrā arvien meklējam iespējas novada iedzīvotājiem piedāvāt jaunas, sociāli aktuālas nodarbes un esam gandarīti, ka piedāvātās aktivitātes tiek atzinīgi novērtētas.

Esam ļoti pateicīgi atsaucīgiem iedzīvotājiem no Skrīveriem, Pļaviņām, Rīgas, Jaunjelgavas, Aizkraukles, Kokneses, Ogres un Lielvārdes, kuri mūs atbalsta, klientiem dāvinot saistošas, praktiskas un aktuālas nodarbības un skaistus koncertus. Piemēram, pateicoties brīvprātīgo palīgu atbalstam, vasarā divus mēnešus daudzi Skrīveru bērni varēja atpūsties, radoši, droši un izglītojoši pavadīt brīvo laiku un arī šobrīd vairākas bērniem organizētās aktivitātes notiek ar atsaucīgu cilvēku atbalstu.

Esam ļoti pateicīgi Skrīveru uzņēmējiem, kuri atbalsta mūsu organizētos pasākumus. Pagājušā gada nogalē Dienas aprūpes centrā organizējām vairākus Ziemassvētku pasākumus- Skrīveru novada iedzīvotājiem ar invaliditāti, dienas centra pastāvīgajiem klientiem, Skrīveru novada audžu un aizbildņu ģimenēm un Skrīveru sociālā dienesta redzeslokā esošajām ģimenēm ar bērniem. Svētku organizēšanā mums bija daudz palīgu, kuriem visiem sakām lielu paldies. Svētkiem saldumus dāvināja SIA „Skrīveru Saldumi”, SIA „Floreat”, SIA „TC Motors LTD” kolektīvs no Rīgas un SIA „ Skrīveru Pārtikas Kombināts”. Svētku kliņģerus visiem pasākumiem dāvināja SIA „Elvi”. Pasākumos radošās darbnīcas ar materiāliem nodrošināja Ervīns Pazars un SIA „MNR Būve”, Kristaps Pelsis, Igors Maksimovs  un SIA „Swiss Serviss”, SIA “R.E.D. Namu serviss”, Edijs Landzmanis, SIA „Celmeņi”, atbalstīja Danute Podvinska. Svētku labdarus uzrunāt palīdzēja Dace Lediņa. Muzikālos pārsteigumus pasākumos dāvināja Iveta Biķerniece un Gio Saule, jauniešu biedrība „Galaktika” no Aizkraukles, Skrīveru senioru deju kopa „Aiva”, Indras Grietenas audzēkne Sanija Vasiļjeva, dziedošās māsiņas Zanda un Agate Albekeites, vokālā pedagoģe Jolanta Puķīte ar audzēknēm. Par palīdzību svētku norisē milzīgs paldies Signei Kāpai un Ligitai Dāvidniecei. Paldies visiem par atbalstu!

Sirsnīgi laba vēlējumi arī mūsu centra bijušajiem un esošajiem klientiem, un aicinām Jaunā gadā noteikti mums pievienoties!

Lai baltumu, ko gaidām no ziemas, Mēs katrs spētu rast domās, sirdīs un darbos!

Lai 2015.gads ir bagāts labām domām, darbīgām dienām un priecīgiem atelpas brīžiem!

 

Fotomirkļi no Ziemassvētku pasākumiem Skrīveru dienas aprūpes centrā “Pavasari”. 

 

Antra Bazule,

Skrīveru dienas aprūpes centra vadītāja