Aicinām skrīveriešus 29.03.plkst.20.30 sapulcēties skolas sporta laukumā ar svecītēm, rokas baterijām un doties gājienā, iepriekš mājās izslēdzot elektrību! Jau astoto reizi marta mēneša pēdējā sestdienā cauri laika joslām visā pasaulē svinēs Zemes stundu. Zemes stunda ir lielākais klimata tēmai veltītais pasākums, kāds jebkad noticis.

Tās laikā miljoniem cilvēku visapkārt pasaulei vienojās, izslēdzot apgaismojumu uz vienu stundu, lai pieprasītu izlēmīgu rīcību klimata problēmu risināšanai. Vēl vairāk – katru gadu tieši Zemes stundas laikā rodas jauni izaicinājumi un apņēmības, ko īstenot.

2014. gada 29. martā laikā no 20:30-21:30 ikviens iedzīvotājs, uzņēmums, pašvaldība, valdība ir aicināts simboliski izslēgt apgaismojumu uz vienu stundu, lai parādītu savu apņemšanos videi draudzīgākai rīcībai ikdienā.
Piedalies!

  • Lai arī kur Tu būtu 2014. gada 29. martā 20:30 uz stundu izslēdz gaismu savā istabā, mājā, dzīvoklī.
  • Uzņēmumi, iestādes, organizācijas un pašvaldības aicinām izslēgt uz Zemes stundas laiku ēku fasāžu dekoratīvo apgaismojumu (ielu apgaismojumu nebūtu vēlams izslēgt drošības apsvērumu dēļ, bet pēc iespējām un vēlmes var samazināt)

Pievienojies Zemes stundas atbalstītājiem, seko līdzi!