8. februārī Satekās notika Sniega dienas aktivitātes, kurās piedalījās lieli un mazi sportotāji.

Lai gan sniega trūkuma dēļ pasākums vairākas reizes bija jāatceļ, šoreiz sniegs tomēr nepievīla. Liels paldies Skrīveru ģimenēm, kuras atsaucās aicinājumam un kopā ar bērniem priecājās par sniegu un sportiski atpūtās.

Mazajiem lielu azartu sagādāja ne tikai pikošanās un šļūkšana no kalna, bet arī savas ģimenes nosaukuma izvēlēšanās. Mums bija “Uguns lauvas”, “Smurfi”, “Veiklie kaki”, “Sniega pikas”, “Mazais brālis”, “Tīģerīši”, “Kārkliņi”, “Ziemeļbrieži”, “Šķūrētāji”, “Pretējais kalns” un “Sniega rūķi”.

Pēc tautas trīscīņas (tajā bija aktivitātes “Piku siena”, “Plakanie lidojošie” un “Sniegs riekšavām”) sportisti sadalījās dienvidi un ziemeļu komandās un sacentās sniega kaujās. Kad mazajiem beidzās “munīcija”, azartiski iesaistījās lielie.

Ģimenes aizrautīgi izmantoja Rūķu sienu kopīgai fotosesijai. Vienu no iecienītākajām aktivitātēm šajā dienā bija šļūkšana no kalniņa ne tikai ar ragavām un paliktņiem, bet arī ar plēvi.

Aicinu arī turpmāk skrīveriešus iesaistīties aktīvajā atpūtā un atrast laiku veselīgam dzīvesveidam – sev, saviem mīļajiem un draugiem.

Labprāt uzklausītu arī jūsu ieteikumus turpmāko aktivitāšu rīkošanai ģimenēm, maziem un lieliem.

 

Zigrīda Sprukte