A.Upīša Skrīveru vidusskola saņēmusi licenci programmas AWARD īstenošanai. Ja esi 14-24 gadus jauns, droši nāc un pievienojies mums!

Jau trešo gadu Skrīveru novadā darbojas AWARDieši – starptautiskās jauniešu programmas AWARD dalībnieki. Jaunietes cenšas sasniegt savu individuālo mērķi kādā no jomām– brīvprātīgajā darbā, fiziskajās aktivitātēs un jaunu prasmju ieguvē. Šogad iepriecinām arī vecļaudis Skrīveru sociālās aprūpes centrā “Ziedugravas”–  sarunājamies, spēlējam galda spēles, palīdzam ikdienas darbos, vedam laukā pastaigāties, sveicam jubilejās.

Pavasarī „awardietes” vedīs interesentus pa Skrīveru dabas takām ekskursijās. Tiek pierakstīti stāsti, taps 5 minūšu filmiņa. Piecas jaunietes apgūst pedagoģiskās metodes, pieskatot bērnus.

Programma ir īpaša katram, jo nav nepieciešams izvirzīt nesasniedzamus mērķus, darīt ko tādu, kas nav pa spēkam vai nav iespējams. Viss atkarīgs no vēlmēm un iespējām! To ir pierādījušas vairākas AWARD dalībnieces, kuras šogad iegūs pašu augstāko novērtējumu programmā –  zelta nozīmīti, kas nozīmē viņu centību, neatlaidību un mērķtiecību.

Pateicoties mūsu direktoram Aldim Rakstiņam, šogad A. Upīša Skrīveru vidusskola ir saņēmusi licenci programmas AWARD īstenošanai mūsu novadā. Bez licences vairs programmu īstenot nevarēs.

Un tātad – ja esi 14-24 gadus jauns, droši nāc un pievienojies mums! Gaidīsim!

 

 

Ilva Viļuma