Skolas vasaras brīvdienās – „Pavasaros” , Dienas aprūpes centrā, laikā no 1. līdz 19.jūnijam notiek vasaras nodarbības „ Raibā vasara” bērniem vecumā no 7 līdz 9 gadiem (PII beidzējiem, kuri rudenī dosies uz skolu un 1., 2.klases skolēniem). Nodarbības notiek katru darba dienu laikā no pulksten 11.00 līdz 15.00. Programmā-  radošās darbnīcas un sporta aktivitātes, kā arī izglītojošas nodarbības par drošību, par zobiņu kopšanu, veselīgu uzturu u.tml.

Šogad vasaras nodarbības bērniem bagātina dalībnieki no Skrīveru dienas aprūpes centra atbalsta grupas personām ar invaliditāti „Mežrozīte”– Signe Kāpa, Irēna Citoviča, Dzintars Spurītis, Jānis Groza un Guntis Justs, kuri  uzrakstīja pieteikumu Skrīveru novada domes līdzfinansējuma saņemšanai iedzīvotāju aktivitāšu atbalstīšanai ar mērķi sniegt brīvprātīgu atbalstu, piedāvājot bērniem radoši un daudzveidīgi pavadīt skolas vasaras brīvdienas. Tika iegādātas galda spēles „Domino”, „Dambrete”, „Riču Raču”, „Cirks” un „Twisters”, kā arī materiāli radošajām darbnīcām– ziepju liešanai, cepures apdrukai u.tml.

Dienas aprūpes centrā notiks vasaras nodarbības „ Pa vasaru „Pavasaros”!”:

No 29. jūnija līdz 3. jūlijam – nodarbības 3. un 4.klases beidzējiem.

No 13. jūlija līdz 21. jūlijam – nodarbības 5., 6., 7. klases beidzējiem.

Nodarbības plānotas katru darba dienu laikā no pulksten 11.00 līdz 15.00. Programmā– dažādas radošās darbnīcas, kustību, galda, sporta spēles un aktivitātes sadarbībā ar Aizkraukles „Ekstrēmo skolu”.

24. jūlijs- 20. augusts– Skrīveru dienas aprūpes centrs slēgts, jo visi darbinieki dosies atvaļinājumā.

24. augustā un 25. augustā no pulksten 10.00 līdz 14.00 Skrīveru dienas aprūpes centrā piedāvāsim nodarbības bērniem, kuri 1. septembrī uzsāks mācības A. Upīša Skrīveru vidusskolas 1. klasē. Nodarbību  mērķis ir palīdzēt bērnam veiksmīgāk iekļauties jaunajā klases kolektīvā, iepazīties ar klases audzinātāj, tādējādi mazinot bērnā satraukumu un atvieglojot adaptācijas periodu.

Nodarbības notiks katrai klasei atsevišķi. Šajās dienās plānotas sociālās rotaļas un attīstošās spēles, kopīga muzicēšana un vingrošana. Piedāvāsim tējas pauzi. Pasākums ir bezmaksas.

Transports uz DAC šajās dienās pulksten  9.45 no Stacijas laukuma (pie pasta), pulksten 9.50 – no Institūta ciema (laukuma aiz veikala), atpakaļ no DAC– pulksten 14.00. Stacijas laukumā bērnus sagaidīs un ceļā pavadīs DAC darbinieks. Obligāts nosacījums: vecākiem (pieaugušajam) bērnu pavadīt un sagaidīt pieturvietā.

 

Sīkāka informācija, jautājumi pa tālr. 28629697 vai 29396849.

P.s Bērniem ņemt līdzi maiņas apavus un ģērbties ērtā apģērbā. Ja ir kāda svarīga informācija par bērnu, kura noteikti jāzina pasniedzējiem, lūdzu informējiet.