Skrīveros pie Kultūras centra jau trešo nedēļu noris bērnu rotaļu laukuma ierīkošanas darbi. Te tiek uzstādīti no apaļkokiem veidoti bērnu aktīvās atpūtas elementi: klasītes, kustīgais tiltiņš, līdzsvara (čūskveida) trase, līdzsvara baļķis, riņķu trase, trošu rāmji, rāmis ar trepēm un rāpšanās virvi, kustīgie baļķi uz trosēm un atsperēm, kāpelējamie baļķi. Laukuma malā atradīsies informācijas stends, kurā tiks norādīts ieteicamais rīku lietotāju minimālais vecums, pieļaujamais vienlaicīgo lietotāju skaits, kā arī cita laukuma apmeklētājiem noderīga informācija.

Laukuma ierīkošana notiek ar Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai un Skrīveru pašvaldības finansiālu atbalstu. Darbus veic uzņēmums “Z Company Latvia”, SIA, tos paredzēts pabeigt līdz jūlija mēneša beigām. Blakus laukumam par jaunu tiks uzstādīti iepriekšējā gadā izvietotie vingrošanas trenažieri, kas pirms būvniecības tika demontēti.

Lai arī lielākā daļa laukuma elementu jau ir uzstādīti, lūdzam tos tomēr neizmantot, jo nav pilnībā izveidots laukuma smilšu segums, kam jānodrošina bērnu drošība kritienu gadījumā. Aicinām vecākus un bērnus būt saprotošiem un paciesties līdz pilnīgai darbu pabeigšanai!