15. augustā pulksten 10.00 Andreja Upīša Skrīveru vidusskolas stadionā notiks minifutbola turnīrs. Sacensības rīko Skrīveru novada dome, un tajās var piedalīties ikviens interesents.

Komandā var pieteikt 14 spēlētājus (apbalvos 10 spēlētājus), to var izdarīt gan sacensību dienā no pulksten 9.00 uz vietas v var iepriekš sūtot pieteikumu  uz e-pastu: guncha211@inbox.lv.  Sacensību gaitā tie spēlētāji, kuri pieteikumā nav minēti, sacensībās iesaistīties drīkst tikai ar organizatoru atļauju un samaksājot dalības maksu. Par nepieteiktu dalībnieku piedalīšanos spēlē komandai tiek piešķirts zaudējums ar 0:5, turklāt katrs dalībnieks var spēlēt tikai vienā komandā.

Futbola sacensības noris pēc vispārpieņemtiem futbola noteikumiem paralēli divos laukumos. Spēlētājiem aizliegts spēlēt apavos ar metāla radzēm (ar izņēmumiem, ja komandu pārstāvju sapulcē par to tiek nobalsots).

Komandā uz laukuma spēlē 6 cilvēki, viens no tiem – vārtsargs. Spēles ilgums 2 x 10 minūtes (ar 1 – 2 minūšu starplaiku). Neizšķirta rezultāta gadījumā papildlaiks netiks nozīmēts.

Sacensībām noteikta dalības maksa  – 1,50 eiro no  spēlētāja. Starp spēlēm būs komandu konkurss „Pendeles”, kurā varēs piedalīties jebkurš klātesošais. Komandā jābūt četriem dalībniekiem – vārtsargam un trīs izpildītājiem. Labākās trīs komandas tiks apbalvotas.

Aī pirmo trīs vietu ieguvēji minifutbolā tiks apbalvoti ar piemiņas kausiem, medaļām un balvām.

 

Papildus informācija: www.skriveri.lv un fkputni.ucoz.lv, vai pa tālr. 26354207 (Guntis Rūze), e-pasts: guncha211@inbox.lv.