Skrīveru novada dome informē, ka pašvaldībai nav nekādas saistības ar pirms neilga laika darboties sākušo portālu www.snz.lv  (Skrīveru novada ziņas). 

Portālā (www.snz.lv) publicētā informācija neatspoguļo domes viedokli un oficiālo informāciju. Lai gan portālā regulāri tiek pārpublicēti materiāli no Skrīveru novada oficiālās mājaslapas www.skriveri.lv, portāla veidotāji to dara bez domes atļaujas, pat nenorādot avotu, no kurienes šī informācija ņemta.

Skrīveru novada dome paziņo, ka neuzņemas atbildību par šajā interneta vietnē (www.snz.lv) publicēto informāciju, kura ir nepārbaudīta un reizēm apmelojoša, atspoguļojot vien portāla veidotāju subjektīvo viedokli. Lūdzam iedzīvotājus vērtējoši izturēties pret šajā portālā publicētajiem uzskatiem, bet jaunumus par notikumiem Skrīveru novadā un oficiālo informāciju aizvien meklēt Skrīveru novada domes mājaslapā www.skriveri.lv vai Skrīveru novada domes informatīvajā izdevumā „Skrīveru Vārds”. Šie ir vienīgie informācijas avoti, kuru izdošanu un saturu nodrošina Skrīveru novada dome.