Sākusies sezona handbolā. Pirmās spēles jau aizvadītas gan pirmajā līgā vīriešiem, gan virslīgā sievietēm.

Komandas sezonu atklāja ar mājas spēlēm Aizkrauklē. Pirmās līgas spēlē komanda „Skrīveri/Aizkraukle” uzņēma pie sevis komandu „ Celtnieks/Vangaži” , kurā spēlē 1996.gadā dzimuši un jaunāki spēlētāji. No šīs komandas jāuzteic skrīverietis, skolotāja Andra Eģīša audzēknis E.Iļjinihs, kurš sagādāja vislielākās raizes mājinieku komandai. Iespēja sevi pierādīt šajā spēlē tika dota visiem . Jāuzteic vārtsargu darbība , kā arī laukuma spēlētāji, kuri šogad pievienojušies komandai. Viņi ir liels ieguvums un pastiprinājums, lai cīnītos par augstākā kaluma medaļām. Pirmais puslaiks noslēdzās ar minimālu pārsvaru (+2), bet visā spēlē tika izcīnīta uzvara ar rezultātu 26:20. Rezultatīvākie spēlētāji skrīveriešu komandā-Mārtiņš Dāvidnieks (8vārti) un Jānis Kokainis (6 vārti).

Virslīgā sievietēm pirmajā spēlē piedzīvots zaudējums pret „Dobeles SS/REIR” komandu (18:46). Jāuzslavē vārtos Elīna Rudņeva, kura rādīja labu sniegumu. Labākā vārtu guvēja Annija Ozoliņa (5vārti). Sievietēm spēle izvērsās ne visai veiksmīga, pirmajās minūtēs nopietnu traumu guva viena no komandas pamata spēlētājām Anete Čeiča, kurai šī sezona būs jāizlaiž. Komandā spēlē gados jaunas spēlētājas , kuras vēl mācās skolā, pievienojušās arī meitenes , kuras ir spēlējušas un trenējušās handbolā Skrīveros, mācoties skolā. šī sezona nekādus pārsteigumus nenesīs, un jāturpina trenēties un uzkrāt pieredzi, kas kādreiz nesīs arī augļus.
Otrā spēle tika aizvadīta izbraukumā pret pieredzējušo LSPA komandu. Jau no spēles pirmajām minūtēm pārākas bija pretinieces, kuras guva uzvaru visā spēle, rezultāts 44: 13. Jāuzteic pretinieku komandas vārtsardze , kuru nespējām pārspēt. Rezultatīvākā spēlētāja ar četriem gūtiem vārtiem bija Simona Galvanovska.

Nākamās spēles vīriešiem izbraukumā: 8.oktobrī pulksten 19.30 tiksimies ar „ONSC/HK Ogre” komandu, bet 11.oktobrī pulksten 17 Aizkrauklē spēlēsim pret jaunpienācējiem pirmajā līgā-Salaspils komandu. Laipni aicināti līdzjutēji! Arī sievietēm virslīgā nākamā spēle izbraukumā pret Salaspili.